Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Leatherman - 25 let garancije

Leatherman Garancija

Leatherman je na voljo za vse vaše pričakovane (in nepričakovane) izzive - tudi za vaš najbolj neprijeten trenutek. Zelo si prizadevamo, da bi vam orodje Leatherman zagotovilo dolgoletno zanesljivo storitev. Če gre pa karkoli narobe, pa smo za vas pripravili 25-letno omejeno garancijo. Preprosto pošljite svoje orodje, mi ga bomo pravočasno popravili in vrnili nazaj.

 
Vaše večnamensko orodje bo poslano v nemški servisni center Leatherman. Po natančnem pregledu, kaj je v resnici narobe z vašim večnamenskim orodjem, se bodo odločili, ali ga je treba le popraviti, narediti vzdrževalna dela ali je treba zamenjati celega ali samo del. Če ga ne morejo popraviti, ga bodo zamenjali. Če imajo na voljo isti model, boste dobili novega ali v nekaterih primerih prenovljenega.
 
Garancija storitve Leatherman
Če imate izdelek Leatherman, za katerega menite, da ne ustreza vašim pričakovanjem, nam pošljite e-pošto na info@leatherman.si s svojimi kontaktnimi podatki in opisom napake ali škode.
Vključitev fotografij napake zelo pomaga pri reševanju zahtevkov. Naredili bomo vse, da ga popravimo / zamenjamo v skladu z obljubo garancije.
 
Izjeme
Ta garancija zajema samo prvotnega / primarnega lastnika in ne zajema zlorabe, spreminjanja, kraje, izgube ali nepooblaščene in/ali nerazumne uporabe vašega izdelka Leatherman. Ta garancija ne zajema ovitkov, dodatkov, gravur, barvnih oblog, čiščenja ali ostrenja.
 
Kaj pa, če je moj Leatherman model star in ga ni več v prodaji?
Težava se pojavi, ko je vaš model ukinjen in nima zaloge. V tem primeru ga bodo zamenjali z večnamenskim orodjem enake vrednosti. 
 
Sentimentalne vrednosti ni mogoče nadomestiti.
Vzemite si trenutek in dobro premislite, če ga želite zamenjati. Morda imate večnamensko orodje, ki ima za vas sentimentalno vrednost - recimo, da je bilo to vaše prvo večnamensko orodje in da vam ga je dal vaš oče. 
 
Koliko časa traja postopek uveljavljanja garancije Leatherman?
Dejanski čas se sicer razlikuje. Ponavadi pa traja 4-8 tednov.

Ali je postopek uveljavljanja garancije brezplačen?
Pogoj za uveljavljanje garancije je priložitev računa ali garancijskega lista. Za vse, ki so izdelek kupili v Sloveniji in priložijo račun ali garancijski list, je pošiljanje večnamenskega orodja na servis v Nemčijo BREZPLAČEN. Izdelek dostavijo na sedež RT-TRI, d.o.o. _ Leatherman Slovenija, Borovec 31, 1236 Trzin. Ko je izdelek popravljen oz. vrnjen iz Nemčije, pa ga enako prevzamete na sedežu. Izdelek lahko tudi pošljete po pošti. V tem primeru vam bomo tudi mi vrnili izdelek po pošti in zaračunali poštnino po ceniku Pošte Slovenija. Za izdelke kupljene v tujini oz. preko tujih spletnih trgovcev se za uveljavljanje reklamacij in popravila prosimo najprej obrnite na prodajalca, kjer je bil izdelek kupljen.